Klanten waarderen ons met een 9,8
5/5

Houtrot reparatie

Specialist in het herstellen van houtrot

Voorkom houtrot door preventieve maatregelen

Bij Schildersbedrijf Rico kunt u rekenen op vakschilders die ook gespecialiseerd zijn in houtrot herstel. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om houtrot in welke vorm dan ook te voorkomen. Daarom controleren wij bij elke schilderbeurt zorgvuldig op mogelijke houtrot vorming en nemen altijd preventieve maatregelen.

Word er tijdens het werk toch houtrot geconstateerd, dan kan dit door ons verholpen worden. Door middel van deelvervanging met identiek hout, houtrot reparatie volgens het Sigma houtrot reparatie systeem, compleet vervanging.

Moet het hout vervangen worden, dan hebben wij een samen werking met P.W. Timmerbedrijf.

Op maat en geheel vrijblijvend

Goed onderhoud, is overhoud!

Voor particulier, bedrijven en vve's

Wat kan schildersbedrijf Rico nog meer voor mij betekenen?

De vakschilders van ons schildersbedrijf Rico staan altijd klaar voor bedrijven, stichtingen, verenigingen en andere instellingen.

Wij geloven in het leveren van mooi en strak schilderwerk tegen een eerlijke prijs. Als schilders beschermen, verfraaien en herstellen we uw huis of bedrijfspand. Onze diensten gaan verder dan alleen schilderen; we maken elk gebouw mooier en duurzamer door ook herstelwerk uit te voeren, zoals houtrotreparatie. Binnen kunnen we diverse soorten wandbekleding aanbrengen voor een optimaal resultaat.

Neem contact met ons op en een van onze vakschilders maakt een afspraak om uw schilderproject op locatie te bespreken.

Onze diensverlening

Altijd de beste service

Onze belofte

satisfaction

100% tevredenheid

Wij zijn trots op onze vakschilders en hun vakmanschap en willen graag dat onze klanten helemaal tevreden zijn met het geleverde werk. Daarom bieden wij een tevredenheidsgarantie op ons schilderwerk.

Altijd het beste advies

Bij ons krijgt u altijd het beste advies bij uw schilderwerk. Onze vakschilders weten precies wat er mogelijk is en hoe we het beste resultaat kunnen bereiken voor uw specifieke situatie. Ons advies is altijd op maat en gebaseerd op uw specifieke wensen en eisen.

Altijd een goede nazorg

Wij zijn er niet alleen voor u tijdens het schilderwerk, maar ook daarna. Na oplevering van het schilderproject bieden we uitstekende nazorg. Mochten er onverhoopt problemen ontstaan, dan zijn wij altijd bereikbaar en oplossen we deze snel en efficiënt.

Contact

Ik wil graag meer informatie ontvangen.

Offerte