Klanten waarderen ons met een 9,8
5/5

Onderhoud

Onderhoud werkzaamheden aan uw huis

Langere levensduur van uw huis met goed onderhoud.

Het onderhouden van uw schilderwerk is een belangrijke stap in het behoud van de uitstraling en waarde van uw woning. Veel mensen onderschatten de impact die verwaarloosd schilderwerk kan hebben op de uitstraling van hun huis, evenals de kosten die zijn verbonden aan vervanging.

het regelmatig onderhoud van uw schilderwerk belangrijk voor de uitstraling, waarde en levensduur van uw woning. Het voorkomt schade, verbetert de uitstraling en verlengt de levensduur van uw schilderwerk. Bovendien geeft het uw huis een opgefriste en uitnodigende uitstraling, wat bijdraagt aan de waardestijging van uw woning.

Laat uw huis schitteren en investeer in regelmatig onderhoud aan uw schilderwerk!

Op maat en geheel vrijblijvend

Met onze specialisten geniet u langer van uw huis

Voor particulier, bedrijven en vve's

Wat kan schildersbedrijf Rico nog meer voor mij betekenen?

De vakschilders van ons schildersbedrijf Rico staan altijd klaar voor bedrijven, stichtingen, verenigingen en andere instellingen.

Wij geloven in het leveren van mooi en strak schilderwerk tegen een eerlijke prijs. Als schilders beschermen, verfraaien en herstellen we uw huis of bedrijfspand. Onze diensten gaan verder dan alleen schilderen; we maken elk gebouw mooier en duurzamer door ook herstelwerk uit te voeren, zoals houtrotreparatie. Binnen kunnen we diverse soorten wandbekleding aanbrengen voor een optimaal resultaat.

Neem contact met ons op en een van onze vakschilders maakt een afspraak om uw schilderproject op locatie te bespreken.

Onze diensverlening

Altijd de beste service

Onze belofte

satisfaction

100% tevredenheid

Wij zijn trots op onze vakschilders en hun vakmanschap en willen graag dat onze klanten helemaal tevreden zijn met het geleverde werk. Daarom bieden wij een tevredenheidsgarantie op ons schilderwerk.

Altijd het beste advies

Bij ons krijgt u altijd het beste advies bij uw schilderwerk. Onze vakschilders weten precies wat er mogelijk is en hoe we het beste resultaat kunnen bereiken voor uw specifieke situatie. Ons advies is altijd op maat en gebaseerd op uw specifieke wensen en eisen.

Altijd een goede nazorg

Wij zijn er niet alleen voor u tijdens het schilderwerk, maar ook daarna. Na oplevering van het schilderproject bieden we uitstekende nazorg. Mochten er onverhoopt problemen ontstaan, dan zijn wij altijd bereikbaar en oplossen we deze snel en efficiënt.

Contact

Ik wil graag meer informatie ontvangen.

Offerte