Klanten waarderen ons met een 9,8
5/5

Sauswerk

sauswerk

Sauswerk

Het juist kiezen van de kleuren in je kamer kan een enorme impact hebben op de sfeer en stijl van de ruimte. Daarom helpen wij graag bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaring van 20 jaar garandeert het beste resultaat, en wij bieden gratis advies over de beste kleurencombinaties om jouw stijl optimaal tot zijn recht te laten komen.

Sauswerk binnenshuis
Sauswerk gescheidt door middel van latex en wordt aangebracht met een vachtroller. Hierdoor zal een lichte structuur zichtbaar zijn en verschilt deze manier van afwerken van airless-spuiten. Binnenhuis worden wanden en plafonds voorzien van een uitstekende binnen kwaliteit latex, uiteraard op waterbasis. Latex is er in verschillende soorten, elke toepasbaar op een specifieke ondergrond. Zo is er latex beschikbaar met een geheel matte uitstraling, maar er is ook latex voorhanden met een lichte glans. Ook voor keukens en natte ruimtes, heeft Schildersbedrijf Rico speciale muurverven, welke licht waterafstotend zijn!

Sauswerk buitenshuis
Sauswerk aan wanden en plafonds in de buitenlucht, dienen uiteraard andere eigenschappen te hebben. Voor sauswerk buitenshuis zijn er producten met een buitenkwaliteit karakter, geschikt voor gevels, balkons en andere objecten die aan weer en wind zijn blootgesteld. Uiteraard gebruikt Schildersbedrijf Rico uitsluitend kwaliteitsproducten van de gerenommeerde verffabrikanten.

Op maat en geheel vrijblijvend

Super strakke wanden met het sauswerk van Rico

Voor particulier, bedrijven en vve's

Wat kan schildersbedrijf Rico nog meer voor mij betekenen?

De vakschilders van ons schildersbedrijf Rico staan altijd klaar voor bedrijven, stichtingen, verenigingen en andere instellingen. Neem contact met ons op en een van onze vakschilders maakt een afspraak om uw schilderproject op locatie te bespreken. Hier kunt u al uw wensen aangeven. Na deze projectopname ontvangt u een duidelijke offerte die rekening houdt met uw specifieke wensen.

Wij geloven in het leveren van mooi en strak schilderwerk tegen een eerlijke prijs. Als schilders beschermen, verfraaien en herstellen we uw huis of bedrijfspand. Onze diensten gaan verder dan alleen schilderen; we maken elk gebouw mooier en duurzamer door ook herstelwerk uit te voeren, zoals houtrot, stucwerk en glasbreuk reparaties. Binnen kunnen we diverse soorten wandbekleding aanbrengen voor een optimaal resultaat. 

Onze diensverlening

Altijd de beste service

Onze belofte

satisfaction

100% tevredenheid

Wij zijn trots op onze vakschilders en hun vakmanschap en willen graag dat onze klanten helemaal tevreden zijn met het geleverde werk. Daarom bieden wij een tevredenheidsgarantie op ons schilderwerk.

Altijd het beste advies

Bij ons krijgt u altijd het beste advies bij uw schilderwerk. Onze vakschilders weten precies wat er mogelijk is en hoe we het beste resultaat kunnen bereiken voor uw specifieke situatie. Ons advies is altijd op maat en gebaseerd op uw specifieke wensen en eisen.

Altijd een goede nazorg

Wij zijn er niet alleen voor u tijdens het schilderwerk, maar ook daarna. Na oplevering van het schilderproject bieden we uitstekende nazorg. Mochten er onverhoopt problemen ontstaan, dan zijn wij altijd bereikbaar en oplossen we deze snel en efficiënt.

Contact

Ik wil graag meer informatie ontvangen.

Offerte