Klanten waarderen ons met een 9,8
5/5

Schilderwerk binnen

Schilderwerk binnen

Meer woongenot met goed binnenschilderwerk.

Om uw woning op mooi te houden en te beschermen, is regelmatig onderhoud van het schilderwerk van groot belang. Terwijl u het schilderwerk zelf kunt uitvoeren, kunt u ook de hulp inschakelen van een professionele schilder.

Geef uw woning een opfrisbeurt met binnenschilderwerk en ervaar het verschil. Een nieuwe kleur op de muren of een strak geschilderde houtwerk creëert niet alleen een gezellige en persoonlijke sfeer, het beschermt tegelijkertijd uw houtwerk, stucwerk en verlengt daardoor de levensduur van uw woning.

De keuze van een geschikte kleur beïnvloed de sfeer en woonplezier. Een woning die goed in de verf staat maakt dat U zich prettig voelt. 

We helpen U daarom graag om de juiste keuze te maken.

Op maat en geheel vrijblijvend

Onze vakschilder is blij en dat is een goed teken.

Voor particulier, bedrijven en vve's

Wat kan schildersbedrijf Rico nog meer voor mij betekenen?

De vakschilders van ons schildersbedrijf Rico staan altijd klaar voor bedrijven, stichtingen, verenigingen en andere instellingen.

Wij geloven in het leveren van mooi en strak schilderwerk tegen een eerlijke prijs. Als schilders beschermen, verfraaien en herstellen we uw huis of bedrijfspand. Onze diensten gaan verder dan alleen schilderen; we maken elk gebouw mooier en duurzamer door ook herstelwerk uit te voeren, zoals houtrotreparatie. Binnen kunnen we diverse soorten wandbekleding aanbrengen voor een optimaal resultaat.

Neem contact met ons op en een van onze vakschilders maakt een afspraak om uw schilderproject op locatie te bespreken.

Onze diensverlening

Altijd de beste service

Onze belofte

satisfaction

100% tevredenheid

Wij zijn trots op onze vakschilders en hun vakmanschap en willen graag dat onze klanten helemaal tevreden zijn met het geleverde werk. Daarom bieden wij een tevredenheidsgarantie op ons schilderwerk.

Altijd het beste advies

Bij ons krijgt u altijd het beste advies bij uw schilderwerk. Onze vakschilders weten precies wat er mogelijk is en hoe we het beste resultaat kunnen bereiken voor uw specifieke situatie. Ons advies is altijd op maat en gebaseerd op uw specifieke wensen en eisen.

Altijd een goede nazorg

Wij zijn er niet alleen voor u tijdens het schilderwerk, maar ook daarna. Na oplevering van het schilderproject bieden we uitstekende nazorg. Mochten er onverhoopt problemen ontstaan, dan zijn wij altijd bereikbaar en oplossen we deze snel en efficiënt.

Contact

Ik wil graag meer informatie ontvangen.

Offerte