Klanten waarderen ons met een 9,8
5/5

Schilderwerk buiten

Schilderwerk buiten

Goed onderhoud is overhoud!

Goed schilderwerk beschermt uw woning tegen aantasting vocht, temperatuurverschillen en weersinvloeden. Het helpt scheuren en houtrot voorkomen. Het vervangen van door roest of houtrot kozijnen is een dure zaak. U kunt dit eenvoudig voorkomen door regelmatig uw schilderwerk te laten controleren, en gebreken tijdig te laten behandelen. Tijdig onderhoud verlengt de tussenpozen voor groot onderhoud en verlaagt zo uw jaarlijkse onderhoudskosten, woon genot is belangrijk. Het behoud van de waarde en uitstraling van uw bezit is zeer belangrijk.

Als het gaat om buitenschilderwerk in Enschede, is goedkoop vaak duurkoop. Uit onze dagelijkse praktijk blijkt dat slecht uitgevoerd werk vaak na enkele jaren opnieuw volledig onderhoud nodig heeft. Helaas worden soms cruciale stappen binnen het schilderproces overgeslagen om zo snel mogelijk op te kunnen leveren.

Schildersbedrijf Rico in Enschede onderscheidt zich door stappen tijdens de onderhoudswerkzaamheden op consistente wijze uit te voeren. Dit heeft in 20 jaar geleid tot een efficiënt werkproces, waardoor we voor elk afgeleverd project met trots een garantiecertificaat kunnen afgeven. In Nederland, met zijn wisselvallige klimaat, is niet alleen het schilderproces en de werkwijze belangrijk. Ook de materiaalkeuze bepaalt of het eindresultaat degelijk en duurzaam is.

Om hier zo lang mogelijk van te kunnen genieten, werken we alleen met hoogwaardige materialen die temperatuurwisselingen, vocht en UV-straling goed aankunnen. Daarom bieden garantie op het geleverde schilderwerk. En we doen dit als buitenschilder tegen een aantrekkelijke prijs.

Je pand opknappen in de winter? Of buitenschilderwerk voor de vereniging eigen huis? Geen probleem. Als winterschilder, werken we het hele jaar door voor zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag met al je vragen.

Op maat en geheel vrijblijvend

Onze vakschilders professioneel en veilig aan het werk.

Voor particulier, bedrijven en vve's

Wat kan schildersbedrijf Rico nog meer voor mij betekenen?

De vakschilders van ons schildersbedrijf Rico staan altijd klaar voor bedrijven, stichtingen, verenigingen en andere instellingen.

Wij geloven in het leveren van mooi en strak schilderwerk tegen een eerlijke prijs. Als schilders beschermen, verfraaien en herstellen we uw huis of bedrijfspand. Onze diensten gaan verder dan alleen schilderen; we maken elk gebouw mooier en duurzamer door ook herstelwerk uit te voeren, zoals houtrotreparatie. Binnen kunnen we diverse soorten wandbekleding aanbrengen voor een optimaal resultaat.

Neem contact met ons op en een van onze vakschilders maakt een afspraak om uw schilderproject op locatie te bespreken.

Onze diensverlening

Altijd de beste service

Onze belofte

satisfaction

100% tevredenheid

Wij zijn trots op onze vakschilders en hun vakmanschap en willen graag dat onze klanten helemaal tevreden zijn met het geleverde werk. Daarom bieden wij een tevredenheidsgarantie op ons schilderwerk.

Altijd het beste advies

Bij ons krijgt u altijd het beste advies bij uw schilderwerk. Onze vakschilders weten precies wat er mogelijk is en hoe we het beste resultaat kunnen bereiken voor uw specifieke situatie. Ons advies is altijd op maat en gebaseerd op uw specifieke wensen en eisen.

Altijd een goede nazorg

Wij zijn er niet alleen voor u tijdens het schilderwerk, maar ook daarna. Na oplevering van het schilderproject bieden we uitstekende nazorg. Mochten er onverhoopt problemen ontstaan, dan zijn wij altijd bereikbaar en oplossen we deze snel en efficiënt.

Contact

Ik wil graag meer informatie ontvangen.

Offerte